POWIAT WOŁOWSKI
tel. (071) 380 59 01 Plac Piastowski 2
fax (071) 380 59 00 56-100 Wołów
e-mail: starostwo@powiatwolowski.pl
www.powiatwolowski.pl
IZP.272.21.2014.6 Wołów, dn. 12.12.2014 r.
MODYFIKACJA TREŚCI SIWZ
Powiat Wołowski informuje, iż zgodnie z Art. 38 pkt.4 Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2013r. poz. 907 z późn. zm.) zmienia zapisy w załączniku do SIWZ do przetargu na zadanie pn.: „Dostawa produktów żywnościowych w 2015 r. do stołówki Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie ”.
Wyjaśnienia:
W formularzu cenowym (załącznik nr 3 - pakiet nr 8 Pozostałe artykuły żywnościowe) wprowadza się następujące zmiany w pozycjach nr:
Poz. 38. Krem czekoladowy NUTELLA w kolumnie nr 4 jest 630 g powinno być 600 g,
Poz. 54. Pasztet drobiowy typu PROFFI firnowy w kolumnie nr 4 jest 160 g, powinno być 131 g,
Poz. 55. Pasztet drobiowy PROFFI z pomidorami w kolumnie nr 4 jest 160 g, powinno być 131 g,
Poz. 56. Pasztet drobiowy PROFFI z papryką w kolumnie nr 4 jest 160 g, powinno być 131 g,
w związku z czym Zamawiający dokonuje poniższych zmian:
Obecny załącznik nr 3 do SIWZ (Formularz cenowy PAKIET NR 8 - Pozostałe artykuły żywnościowe) brzmi:
- formularz cenowy przed modyfikacją w załączniku nr 1 do pisma.
Zmienia się załącznik nr 3 do SIWZ (Formularz cenowy PAKIET NR 8 - Pozostałe artykuły żywnościowe), który po zmianie otrzymuje brzmienie:
- formularz cenowy po modyfikacji w załączniku nr 2 do pisma.
_____________________________________
Podpis Zamawiającego
Załączniki:
1. Formularz cenowy przed modyfikacją (PAKIET NR 8 - Pozostałe artykuły żywnościowe – Załącznik nr 3).
2. Formularz cenowy po modyfikacji (PAKIET NR 8 - Pozostałe artykuły żywnościowe – Załącznik nr 3).
Otrzymują:
1. wszyscy uczestnicy postępowania
2. a/a
Ilość odwiedzin: | 73 |
Osoba, która wytworzyła informację: | Anna Szadkowska-Czupa |
Osoba, która odpowiada za treść: | Anna Szadkowska - Czupa, Tadeusz Ławicki |
Osoba, która wprowadzała dane: | Anna Szadkowska-Czupa |
Data wytworzenia informacji: | 2014-12-12 15:32:11 |
Data udostępnienia informacji: | 2014-12-12 15:32:11 |
Data ostatniej aktualizacji: | 2014-12-12 15:39:26 |